Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Østerstur og grillevent - hos Marksture

Oplev magien ved Nationalpark Vadehavet og dens UNESCO Verdensnaturarv med vores unikke østersture! Bliv en del af en eksklusiv gruppe, der udforsker de skjulte skatte af Vadehavet, hvor du kan plukke dine egne friske østers. Vores erfarne guider fører dig sikkert gennem vadefladen til de reneste østersbanker. Nyd smagen af friskplukkede østers, lige der på stedet, mens du lærer den perfekte teknik til at åbne dem.

Efter turen vender vi tilbage til stranden, hvor en gastronomisk oplevelse venter. Vi griller dine fangede østers og serverer dem sammen med delikatesser fra Højer Pølser. Lær at mestre kunsten at gratinere østers med forskelligt tilbehør. For at fuldende din oplevelse, tilbyder vi et udvalg af drikkevarer, som kan købes til vores grill event. Reservér din plads nu og deltag i et eventyr, der stimulerer alle sanser!

https://www.youtube.com/watch?v=NwrRQhFiVeM&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.romo-tondershop.dk%2F&feature=emb_imp_woyt

Hvad er inkluderet?
  • Alt tilberedning af østers er inkluderet
  • guiden hjælper med at åbne østers
  • Grill event på stranden efterfølgende
Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 445 kr./person
Company logo
Fra 445 kr./person