Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Østerstur i Vadehavet - Hos Marskture

Oplev en fortryllende rejse til Vadehavets magiske mudderflader på vores unikke Østerstur. Denne tur byder på en fascinerende opdagelse af Vadehavets rige økosystem, et vitalt spisekammer for utallige fuglearter og andre vilde dyr. Lyt til de fascinerende historier om områdets unikke natur, mens du udforsker de bløde mudderflader og oplever deres overraskende 'tiltrækningskraft'.

Forbered dig på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, når du smager friske østers lige fra havet. Nyd dem i deres reneste form, eller prøv vores særlige udvalg af østers med forskellige lækre toppings. Spis med god samvittighed - vores Stillehavsøsters er en invasiv art, som vi aktivt hjælper med at bekæmpe gennem vores ture.

Vores østersafari er en oplevelse for hele familien, uanset alder. Bemærk venligst, at turen kan være udfordrende for personer med gangbesvær, herunder kørestolsbrugere, og dem, der for nylig har gennemgået hofte- eller knæoperationer.

EKSTRA TURE:

Passer de planlagte ture ikke ind i din kalender? Vi arrangerer ofte ture baseret på tidevandet og daglyset. Men tøv ikke med at kontakte os; vi er altid åbne for at planlægge ekstra ture eller private ture tilpasset dine behov.

GRUPPER:

Er I en virksomhed, personaleforening eller blot en stor gruppe? Vi tilbyder skræddersyede arrangementer, perfekt til jeres unikke behov. Kontakt os for at planlægge et uforglemmeligt eventyr for din gruppe.

Hvad er inkluderet?
  • Naturguide fra Marskture
  • Øster ad libitum på Vaden
  • Tips og tricks til tilberedning af Østers
Praktisk information
  • Mulighed for at tilkøbe handsker når vi mødes på dagen.
  • Vi forbeholder os ret til at kontakte gæster med henblik på at ombooke ved mindre end 4 bookinger. Turen foregår på dansk, mulighed for delvis oversættelse til engelsk.
  • Som udgangspunkt er mødestedet: Skiffervej, Højer. Bemærk at guiden kan udstede et andet mødested. i dette tilfælde vil der informeres på mail.
Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 245 kr./person
Company logo
Fra 245 kr./person