Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Sort Sol med guidet bustur - ved Sort Safari

Tag med på en uforglemmelig rejse med Sort Sol-bussen, som praktisk henter dig ved et af de tre udvalgte opsamlingssteder (du vælger dit opsamlingssted i bookingsprocessen). Sort Safari® præsenterer de største og mest imponerende stæreflokke, og guider dig til de bedste steder for at opleve det betagende naturskuespil.

Forestil dig synet af stære, der elegant 'danser' og konstant skaber nye, fortryllende formationer mod den maleriske solnedgang, efter en dag fyldt med fødesøgning. 'Sort Sol' er et fascinerende skue, hvor hundredtusinder af stære samles i en dramatisk dans over tagrørszonerne for at søge hvile, mens de navigerer i en potentiel kamp for overlevelse mod sultne rovfugle. Undervejs på turen vil du komme tæt på den fortryllende marsklandskab og blive indviet i stærenes liv, naturens cyklusser og det magiske ved 'Sort Sol'. Sort Safari®, pionererne bag natur-eventen 'Sort Sol', er dine eksperter på denne rejse. Vi har fingeren på pulsen og kender til de største stæreflokkes bevægelser, samt har eksklusiv adgang til private områder, der normalt er lukket for offentligheden. 'Sort Sol' er en oplevelse, der transcenderer ord. Det skal ikke bare ses, men også høres og duftes for fuldt ud at værdsætte dets storhed og skønhed. Det er en begivenhed, der beriger sjælen og efterlader varige indtryk, en oplevelse som enhver bør opleve mindst én gang i livet. Husk pas, da Sort Sol ofte opleves bedst syd for grænsen. Medbring gerne kikkert og et siddeunderlag/hynde

Hvad er inkluderet?
  • Bus transport til og fra Sort Sol
  • Oplev Danmarks største stæreflokke
Praktisk information
  • Turen varer ca. 3-4 timer inkl. buskørsel
  • Husk pas, da vi kan skønne at stærene bedst opleves syd for grænsen
  • Vi anbefaler varm, vind- og vandtæt påklædning, samt praktisk fodtøj (evt. gummistøvler)
  • Medbring gerne kikkert og siddeunderlag/hynde

De 3 mødesteder er således:

  • Skærbæk: P-pladsen ved Skærbækcentret ad Nørre Skærbækvej 
  • Tønder: P-pladsen v. Tønder Grundskole, Holmevej 2, 6270 Tønder
  • Højer: P-pladsen v. Nørrevej 34, 6280 Højer
Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 245 kr./person
Company logo
Fra 245 kr./person