Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Brunch og morgensang på Hagges

Kom med til en hyggelig formiddag på Hagge’s Musik Pub, når vi gentager succesen fra de forrige år; 4+ Brunch og morgensang! Der serveres en lækker brunch inkl. te og kaffe, mens pianist Ghita Svensen underholder på klaveret.

Formiddagen afsluttes med morgensang, hvor vi synger en skøn blanding af danske sange.

Det bliver med garanti en god start på dagen og festivalugen!

Om:

Hagge’s Musik Pub er et alsidigt og intimt spillested midt i Tønder by.

Hagge’s Musik Pub startede i maj 1988, hvor folk fra Tønder Festival tog initiativ til at opbygge spillestedet. Fra den spæde start har repertoiret taget afsæt i festivalens musik og er kvalitetsmusik indenfor folk, blues, jazz, americana, singer songwriter og andre beslægtede genrer.

Dette gælder stadig den dag i dag – mere end 30 år senere. Hele året igennem er der levende musik på den lille scene, hvor der er en tæt og intim kontakt mellem kunstnere og publikum. Garanti for en intens live-oplevelse kan man ikke give, men Hagges kan næsten – så følg med i deres spændende program via Facebook eller på deres hjemmeside.

Link: https://www.hagges.dk/

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 170 kr./person
Company logo
Fra 170 kr./person