Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
ØstersSafari – med Sort Safari

Deltag i en spændende og lærerig ØstersSafari i Nationalpark Vadehavet, UNESCOs Verdensnaturarv. Oplev Vadehavets rige liv tæt på og bliv en del af en uforglemmelig tur, hvor du selv får mulighed for at indsamle friske østers og høre om Vadehavets helt egen unikke råvare.

Beskrivelse

Under vores ØstersSafari tager vi dig med til den blotlagte mudderflade i Vadehavet. Cirka 300 meter fra kysten udforsker vi østersbankerne og samler Vadehavsøsters direkte fra havbunden.

Denne tur er ikke blot en samlingstur; det er en helhedsoplevelse, hvor du også får indblik i østersens fascinerende historie i området, lige fra dets kongelige betydning til det moderne østers-eventyr. Vi deler tips og tricks til, hvordan du kan tilberede dine nyindsamlede skatte.

Book nu

Tag på en uforglemmelig ØstersSafari og oplev Vadehavets natur og smagsoplevelser på nærmeste hold. Perfekt for naturelskere, madentusiaster og eventyrlystne sjæle! Book din plads i dag og bliv klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvad er inkluderet?
  • Pluk alle de østers du kan bære.
  • Original naturguide fra Sort Safari
Praktisk information
  • Varighed : Cirka 2 timer.
  • Påklædning : Anbefales at være praktisk, varm og vind- og vandtæt. Gummistøvler er essentielle.
  • Medbring : Spand til østers, en greb til at grave efter sandmuslinger, samt handsker (fx neopren havehandsker, evt. vandtætte). Overvej skiftetøj.
  • Sikkerhed : Østers og muslinger indsamles og spises på eget ansvar. Vi besøger en østersbanke i Vadehavets reneste område for en sikker oplevelse.
  • Mødested : Parkeringspladsen ved Muslingevej / Kommandørkaj, Havneby, 6792 Rømø.
Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 275 kr./person
Company logo
Fra 275 kr./person