Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Pubquiz i gårdhaven på Hagge’s

Kom med for at tage revanche, for at forsvare dit holds titel eller som ny deltager til en hyggelig aften, hvor du for alvor får testet, om din paratviden er noget, du kan gå rundt og prale med.

Quizzen består af tre runder á 20 spørgsmål. Én runde med spørgsmål om Tønder Festival gennem tiden, én runde om Tønder og omegn og sidst med ikke mindst én runde med spørgsmål i almen viden.

Pubquizzen afholdes i Hagge’s hyggelige gårdhave.

Om Hagges

Hagge’s Musik Pub er et alsidigt og intimt spillested midt i Tønder by.

Hagge’s Musik Pub startede i maj 1988, hvor folk fra Tønder Festival tog initiativ til at opbygge spillestedet. Fra den spæde start har repertoiret taget afsæt i festivalens musik og er kvalitetsmusik indenfor folk, blues, jazz, americana, singer songwriter og andre beslægtede genrer.

 

Dette gælder stadig den dag i dag – mere end 30 år senere. Hele året igennem er der levende musik på den lille scene, hvor der er en tæt og intim kontakt mellem kunstnere og publikum. Garanti for en intens live-oplevelse kan man ikke give, men Hagges kan næsten – så følg med i deres spændende program via Facebook eller på deres hjemmeside.

Link: https://www.hagges.dk/

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 50 kr./person
Company logo
Fra 50 kr./person