Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Rundvisning i Kristkirken og frokost

Sognepræst Kirsten Elisabeth Christensen fortæller og viser rundt i den flotte Kristkirke der ligger på torvet i Tønder. Herefter går vi samlet til Grand Hotel, hvor der er buffet med luksus håndmadder ad libitum inkl. en alm. øl el. vand

Buffet: Vælg mellem vores 8 klassiske luksus håndmadder:

  • fiskefilet
  • æg/rejer
  • hamburgerryg
  • rullepølse
  • spegepølse
  • leverpostej
  • roastbeef
  • kamsteg

Der kan tilkøbes specialøl, lokal snaps, mjød kaffelikør, kaffe & te på stedet.

 

Kristkirken er en af de kirker i Danmark, der er rigest på gammelt inventar. Det økonomiske grundlag for dette overdådige udstyr, der overvejende stammer fra slutningen af 1500-tallet til lidt ind i 1700-tallet, er byens korn og studehandel samt kniplingsindustrien.

Også kirkens lysekroner og lysarme har krav på opmærksomhed. Kirkens ældste lysekrone fra 1594 er en pragtfuld renæssancekrone, der hænger i tårnrummet, skænket af Behrendt Münden.

Link: https://www.toender-kristkirke.dk/kirkens-historie

 

Grand Hotel blev bygget som jernbanehotel i 1867 i forbindelse med at jernbanen kom til Tønder i 1866. Efter sin tid som jernbanehotel og Struks Hotel var det samlingssted for de tyske soldater under 2. verdens krig. Efter krigen blev det genetableret som hotel under navnet Grand Hotel, men i 1950’erne blev det købt af Tønder Kommune og brugt som ungdoms borg og senere som ungdomsklub, og blev i foråret 2022 udbudt til salg uden mindstepris men med et projekt, dette vandt Anita og Brian.

Deres projekt: Grand Hotel & BB – Projekt Fællesskab er en virksomhed, som arbejder med socialøkonomisk sigte. Det gør virksomheden ved at skabe fællesskaber for socialt

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 195 kr./person
Company logo
Fra 195 kr./person