Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Fiskekort til Vidå

Vidaa Fiskekortet åbner dørene til den betagende Vidå, som strømmer gennem Sydjylland fra sammenløbet af Arnå og Hvirlå ved Emmerske, kun 3 km øst for Tønder by, og videre til Rudbøl. Denne unikke å, der er inddiget fra start til slut, præsenterer lystfiskere for en bred palette af fiskemuligheder, spændende fra roligt medefiskeri efter fredfisk og ål til det mere eventyrlige fiskeri efter laks og havørred. Med dens alsidighed fra stilleflydende vand til mere strømmende afsnit syd for Tønder, indbyder Vidåen til forskelligartede fiskeoplevelser.

Fiskearter som havørred og laks er især populære, hvor de fleste fanges fra april til oktober ved hjælp af spinner, wobler, fluefiskeri og orm. En øget opgang af laks er også blevet bemærket de senere år, hvilket lover godt for fremtidige fisketure.

For medefiskere er Vidåen et sandt paradis med en af Danmarks mest artsrigeste fiskebestande, inkluderet ål, aborre, skalle, brasen, suder og rimte, som gør hver fangst til en spændende overraskelse. Særligt de stille stræk nedstrøms Tønder by og omkring Lægan bådehavn er populære, og for dem med adgang til en båd, tilbyder Magisterkogen fra Lægan til Rudbøl sø fantastiske muligheder.

Gedder og sandart trives også i Vidåen, hvor især geddefiskeriet i Magisterkogen har udviklet sig med stor succes. Både dørgefiskeri og fiskeri med agnfisk anbefales for gedder, mens aftentimerne byder på gode chancer for sandart ved brug af naturlig agn og dørgning.

Dette fiskekort tilbyder en enestående mulighed for at udforske de mange facetter af fiskeri langs Vidåen, fra dens rolige vande til de mere udfordrende stræk, og garanterer en mindeværdig oplevelse for lystfiskere af alle niveauer.

Her må du fiske.

Dette er reglerne for fiskeri på Vidåen.

Husk det nationale fisketegn for at fiske.

Hvad er inkluderet?

Fiskekortet inkludere tilladelse til fiskeri på optegnede arealer i en den valgte periode.

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 141 kr./person
Company logo
Fra 141 kr./person