Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Glamnic – hos OurStuff
GLAMOURØS PICNIC MED LOKALE RÅVARER

Udsigts restaurant med OurStuffs Foodtruck, der serverer lækker lokalt mad i en enestående oplevelse? GLAMNIC svaret på dine ønsker! Dette er picnicoplevelsen, der forvandler dine udendørs øjeblikke til uforglemmelige minder. Velkommen til en verden af luksus, naturoplevelser og gode stunder med den eller dem, du holder af.

GLAMNIC

er en nyhed i Danmark og den er fleksibel og kan arrangeres på de steder, der betyder mest for dig. Uanset hvor du vælger at placere og opsætte din picnic, vil vi sikre, at det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Du afhenter din oplevelse hos OurStuff foodtruck på Sønderstrand, hvor du også skal aflevere udstyret igen. Reservation er nødvendigt.

I forbindelse med Glamnic-oplevelsen, er der mulighed for gratis lån af strandudstyr i vores camp eller måske en skøn dukkert i bølgerne.

BOOKING

(på dagen og grupper) Booking mindre end 24 timer før ankomst foretages ved at ringe til os på tlf. +45 27209020 eller sende en mail hb@ourstuff.dk, og betales først ved ankomst. Ved større grupper eller firma arrangementer kontakt os venligst.

GASTRONOMI

OurStuff driver foodtrucken på Sønderstrand, som står for håndteringen af maden. Råvarerne kan variere efter årstiden, men vi vægter de lokale råvarer meget højt, og du vil som minimum altid finde følgende i de forskellige produkter

Kaffe og kage: Indeholder en Lækker kageanretning med minimum 3 forskellige slags kager, kaffe og the og et lækkert stykke hjemmelavet chokolade.

Brunch: Indeholder en lækker formiddags oplevelse med minimum friskbagt bolle, brød, pølse, skyer, muffins, smør, ost, kødpålæg, frisk frugt, juice, kaffe og the og et lækkert stykke hjemmelavet chokolade.

Tapas: Indeholder en lækker madoplevelse fyldt med masser af lokale råvarer. Der vil minimum være pølse fra den lokale slagter, lækkert pålæg, friskbagt brød, kiks, oliven, Pesto, kage, forskellig slags oste, vin/øl/vand, kaffe og the og et lækkert stykke hjemmelavet chokolade til dessert. Vi garanterer en gastronomisk oplevelse med verdens bedste udsigt.

MØD DIN VÆRT

OurStuff Hos OurStuff er du garanteret naturoplevelser i særklasse. For her venter store oplevelser til små penge – med naturen helt tæt på. Spørger du OurStuff, er det nemlig den slags, der giver uovertrufne minder, du sjældent glemmer. OurStuff er 100% danskejet med mere end 25 års erfaring i at udvikle og afvikle oplevelser i naturen. Vi har i dag mere end 25 erfarne og uddannede instruktører, der også årligt gennemgår OurStuffs eget Service Akademi, så kunden altid vil være i fokus. OurStuff er en lokal virksomhed, der er startet på Rømø, og er vokset til i dag at være Danmarks førende udbyder af oplevelser.

NATIONALPARK VADEHAVET - DONATION

OurStuff er stolte over at være midt i UNESCO verdensarv og støtter derfor også Nationalpark Vadehavet. Vores instruktørerne har gennemgået uddannelsesforløbet og er Certificeret til både formidling og “hvad god skik er” i naturen. Dette sikrer et godt værdigrundlag for vores medarbejder, som alle holder meget af at være i naturen. Hos OurStuff er vi godt klar over hvor stor betydning naturen er for os alle, og de fremtidige generationer. Derfor donerer OurStuff også 1 træ pr. booking, for at give tilbage til naturen igen.

Hvad er inkluderet?
 • GLAMNIC Glamourøs Picnic
 • Lokale råvarer
 • Drikkevarer
 • Leje af Skygge og læ telt
 • Leje af Stole og borde fra NORDISK
 • Verdens bedste picnic område
 • 100% dansk virksomhed
Praktisk information
 • Glamnic afhentes på Sønderstrand på Rømø.
 • Afhentning skal forgå senest 1/2 time fra udleveringstidspunktet.
 • På Sønderstrand findes der uendelige mange muligheder for at finde din helt egen lille oase til at nyde de næste timer.
 • Det tager kun 4 minutter at opstille stole, bord og popup teltet.
 • OurStuff har sørget for udstyret men det er en god ide at tage en ekstra trøje med, så du kan ændre din påklædning i tilfælde af vejrskifte
 • Ved dårlige vejrforhold, kontakter vi jer dagen før eller senest tidlig morgen med henblik på ombooking eller omkostningsfri aflysning
Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 199 kr./person
Company logo
Fra 199 kr./person