Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Land Wings – hos OurStuff
NYHED - CERTIFICERET – LOKALT

Oplev sommerens sjoveste adrenalinkick. Spænd hjelmen, stil dig klar på dit landboard, hold godt fast i OurStuff’s Land Wing og mærk, hvordan vinden griber fat og trækker dig hen over stranden. OurStuff har udviklet deres eget landboard, der gør, at surf turen har flyttet sig fra bølgerne i havet til vinden på stranden. Den perfekte sommeroplevelse til en sjov dag med vennerne eller familien

Efter Land Wing-oplevelsen, er der mulighed for gratis lån af strandudstyr eller måske en skøn dukkert i bølgerne.

BOOKING

(på dagen og grupper) Booking mindre end 12 timer før ankomst foretages ved at ringe til os på tlf. +45 27209020 eller sende en mail hb@ourstuff.dk, og betales først ved ankomst.

SIKKERHED

om du kører 15 eller 25 km/t bestemmer du selv. Vores dygtige instruktører sikrer en tryg, sjov og fartfyldt oplevelse på stranden – måske sammen med dine venner og familie? Vi tilbyder komfortabelt og high-performance udstyr, og efter ca 10-15 minutters instruktion begynder dit eventyr på den store strand. Oplevelsen er velegnet for alle, uanset om du er helt nybegynder eller har masser af erfaring med vindaktiviteter.

MØD DIN VÆRT

OurStuff Hos OurStuff er du garanteret naturoplevelser i særklasse. For her venter store oplevelser til små penge – med naturen helt tæt på. Spørger du OurStuff, er det nemlig den slags, der giver uovertrufne minder, du sjældent glemmer. OurStuff er 100% danskejet med mere end 25 års erfaring i at udvikle og afvikle oplevelser i naturen. Vi har i dag mere end 25 erfarne og uddannede instruktører, der også årligt gennemgår OurStuffs eget Service Akademi, så kunden altid vil være i fokus. OurStuff er en lokal virksomhed, der er startet på Rømø, og er vokset til i dag at være Danmarks førende udbyder af oplevelser.

NATIONALPARK VADEHAVET - DONATION

OurStuff er stolte over at være midt i UNESCO verdensarv og støtter derfor også Nationalpark Vadehavet. Vores instruktørerne har gennemgået uddannelsesforløbet og er Certificeret til både formidling og “hvad god skik er” i naturen. Dette sikrer et godt værdigrundlag for vores medarbejder, som alle holder meget af at være i naturen. Hos OurStuff er vi godt klar over hvor stor betydning naturen er for os alle, og de fremtidige generationer. Derfor donerer OurStuff også 1 træ pr. booking, for at give tilbage til naturen igen.

Hvad er inkluderet?

● 1-2 timers Land Wings

● Verdens bedste strand at køre på

● High performance udstyr

● Hjelm, Board og Wing

● Erfarne og uddannede instruktører

● 100% dansk virksomhed

● Garanti for indlæring eller pengene retur

Praktisk information
  • Du er velkommen til at medbringe din egen hjelm eller låne hos OurStuff
  • Medbring godt fodtøj
  • Medbring udetøj tilpasset årstiden
  • Ved dårlige vejrforhold, kontakter vi jer dagen før eller senest tidlig morgen med henblik på ombooking eller omkostningsfri aflysning
  • Du skal være min 12 år for at køre selv
  • Voksen vægt er maksimalt 120 kilo
  • Du skal holde afstand når du kører og altid følge instruktørens vejledninge
Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Rømø & Tønder

På Rømø finder du Vesterhavet, på fastlandet Vadehavet og Marsken, længere østpå finder du små hyggelige Sønderjyske byer.

Visit Rømø & TønderJuvrevej 66792 Rømø
mail@romo-tonder.dk+45 73 70 96 50
© 2024 Visit Rømø & Tønder
Fra 500 kr./person
Company logo
Fra 500 kr./person